AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş atılması görmek

Kahve falında dikiş atılması görmek

Kahve falında dikiş atılması görmek kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine işaret eder.

Kahve falında dikiş atılması gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları, ortaklık gerektiren işler, iş birlikleri veya ilişkiler eskisinden daha hızlı akmaya başlıyor.

Kahve falında dikiş atılması görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine rivayet eder.

Kahve falında işten atılacağını görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, malını, parasını ve işini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında silah atılmasını görmek yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalettir.

Kahve falında iftira atılması görmek yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine işarettir.

Kahve falında çöpe atılan bebek görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında atılmış ekmek görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atılan taşı tutmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir