AnaSayfa / Genel / Kahve falında silah atılmasını görmek

Kahve falında silah atılmasını görmek

Kahve falında silah atılmasını görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, evliliğinde mutlu olacağına, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize delalet eder.

Kahve falında silah atılmasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha toleranslı olmanız veya memnuniyetinizi göstermeniz işlerin daha kolay hallolmasında etkili olabilir.

Kahve falında silah atılmasını görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında atılan taşı yakalamak manevi olarak çökmekle kalmayacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına alamet eder.

Kahve falında dikiş atılması görmek tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek büyük bir sorun oluşacağına, maddi açıdan nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpe atılmış bebek görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında iftira atılması görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında atılan taşı tutmak sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, maddi durumunuzun düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında çöpe atılmış ekmek görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir