AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpe atılan bebek görmek

Kahve falında çöpe atılan bebek görmek

Kahve falında çöpe atılan bebek görmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çöpe atılan bebek gördüyseniz:

  • Maddi açıdan güzel gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında çöpe atılmış bebek görmek uğranmış olan bütün zararların ortadan kalkacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çöpe atılan bebek görmek yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpe atılmış ekmek görmek her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında silah atılmasını görmek vefakar bir insan olunacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dikiş atılması görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, can sıkıcı haberler almaya alamet etmektedir.

Kahve falında atılan taşı tutmak rızkının kesileceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında işten atılacağını görmek alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir