AnaSayfa / Genel / Kahve falında işten atılacağını görmek

Kahve falında işten atılacağını görmek

Kahve falında işten atılacağını görmek maddi açıdan çok zorlanılacağına, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, bir süre belini doğrultamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında işten atılacağını gördüyseniz:

  • Şöhretin kapılarını aralayabilir, şansı yakalayabilir veya etki alanınızı genişletebilirsiniz.

Kahve falında işten atılacağını görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında atılan taşlardan kaçmak umutsuz olacağına, üzüleceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpe atılmış bebek görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atılmış ekmek görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hapse atılacağını görmek evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çöpe atılmış ekmek görmek uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında atılan taşı tutmak isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir