AnaSayfa / Genel / Kahve falında atılmış ekmek görmek

Kahve falında atılmış ekmek görmek

Kahve falında atılmış ekmek görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, mevkie edineceğine yorulur.

Kahve falında atılmış ekmek gördüyseniz:

  • Sizi tartışmalı ortamların içine çekmek isteyen kişiler olabilir veya kendinizi tartışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında çöpe atılmış ekmek görmek lüks şekilde yaşayacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına alamet eder.

Kahve falında atılmış ekmek görmek boş kuruntularla uğraşacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında atılan taşı tutmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöpe atılmış bebek görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, imkânlarını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapse atılacağını görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında temeli atılmış inşaat görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında atılan taşı yakalamak onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iftira atılması görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir