AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı gül diktiğini görmek

Kahve falında kırmızı gül diktiğini görmek

Kahve falında kırmızı gül diktiğini görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, sadece kendisini düşüneceğine, rızkının da çoğalacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, geçim derdinin kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı gül diktiğini gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen rahatsız edici ayrıntıları veya detayları görmezden gelmeniz büyük sorunlara neden olabilir.

Kahve falında kırmızı gül diktiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gül diktiğini görmek neşesini kaçıracağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine işaret eder.

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı elbise diktirmek başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı gül topladığını görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, kısmetinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı ve kırmızı gül görmek dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına inanılır.

Kahve falında yapma kırmızı gül görmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, sosyal hayatında da mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında kurumuş kırmızı gül almak hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir