AnaSayfa / Genel / Kahve falında pırasa diktiğini görmek

Kahve falında pırasa diktiğini görmek

Kahve falında pırasa diktiğini görmek borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına tabir olunur.

Kahve falında pırasa diktiğini gördüyseniz:

  • Zorlamaktan kaçının.

Kahve falında pırasa diktiğini görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine inanılır.

Kahve falında pırasa yıkamak kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında pırasalı börek yemek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil pırasa görmek geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ pırasa yemek çok başarılı işlere adım atacağına, ailevi meselelerde tarafsız davranacağına delalettir.

Kahve falında zeytinyağlı pırasa görmek yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına işaret eder.

Kahve falında çürük pırasa görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına alamet eder.

Kahve falında taze pırasa görmek mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, resmi bir göreve getirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir