AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikilmiş fidan görmek

Kahve falında dikilmiş fidan görmek

Kahve falında dikilmiş fidan görmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dikilmiş fidan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı güçlendirebilecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeni dikilmiş fidan görmek artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının fidan diktiğini görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında dikilmiş fidan görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine delalettir.

Kahve falında hurma fidanı dikmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fidan sulamak bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına alamet eder.

Kahve falında üzüm fidanı görmek gülen yüzünün hiç solmayacağına, duygularını açığa vuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir