AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek neşenin yerine geleceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının fidan diktiğini görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni dikilmiş fidan görmek insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikilmiş fidan görmek istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet eder.

Kahve falında ceviz fidanları görmek uzun bir ömrü süreceğinize ve dünyevi zevkleri yaşayıp bütün sıkıntı ve üzüntülerden kurtulacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz fidanı görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında ceviz ağacı fidanı görmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir