AnaSayfa / Genel / Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek evindeki ve işindeki verimin azalacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında gül fidanı diktiğini gördüyseniz:

  • Olanaklarınızı doğru bir şekilde kullanmalı, parayı yalnızca kişisel doyumunuz için harcamamalısınız.

Kahve falında gül fidanı diktiğini görmek hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikilmiş fidan görmek başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının fidan diktiğini görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz fidanı diktiğini görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni dikilmiş fidan görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül fidanı dikmek insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına inanılır.

Kahve falında gül fidanı sökmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında gül fidanları görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir