AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm fidanı görmek

Kahve falında üzüm fidanı görmek

Kahve falında üzüm fidanı görmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında üzüm fidanı gördüyseniz:

  • Mevcut anlaşmalarınız veya düzenlemeler iyi gitmiyorsa, eşyalarınızı koyacak yeni mekanlar bulmalı veya işlerinizi yoluna koyabilecek alternatif yollar araştırmalısınız.

Kahve falında üzüm fidanı görmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm fidanı dikmek suçlamalardan aklanılacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine yorulur.

Kahve falında dut fidanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vişne fidanı görmek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek fidanı dikmek sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında fidan vermek aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, özgüveninin artacağına inanılır.

Kahve falında fidan almak neşesini ve ağız tadını yitireceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına inanılır.

Kahve falında fidana su dökmek malına gelecek zarara, yarınlarının dünlerini aratmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir