AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli tel görmek

Kahve falında dikenli tel görmek

Kahve falında dikenli tel görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Kahve falında dikenli tel gördüyseniz:

  • Evdeki problemlerin hızınızı kesmesine veya moralinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli telden atlamak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Kahve falında dikenli tel görmek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dikenli telden geçmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli tele takılmak ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına işarettir.

Kahve falında dikenli tel örgü görmek yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, aydınlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında tüyleri diken diken olmak yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağa diken batmak sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir