AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli tele takılmak

Kahve falında dikenli tele takılmak

Kahve falında dikenli tele takılmak parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, ikinci bir şans vereceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kırılan kalbin onarılacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında dikenli tele takılmak gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan veya kendinizi zor duruma düşürebileceğiniz aktivitelerden kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında dikenli tele takılmak eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, sorunların artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikene takılmak toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında dikenlere takılmak rahatlık içinde yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tele takılmak işlerin bozulacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dişe tel takıldığını görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında dişlere tel takıldığını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, unvan sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerine tel takıldığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, çok güzel günler geçirileceğine işarettir.

Kahve falında dikenli tel görmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir