AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel örgüye tırmanmak

Kahve falında tel örgüye tırmanmak

Kahve falında tel örgüye tırmanmak işlerinin her zaman yolunda gideceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, sevap işlemek için uğraşacağına inanılır.

Kahve falında tel örgüye tırmanmak gördüyseniz:

  • Finans kontrolünü elden kaçırmayın.

Kahve falında tel örgüye tırmanmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında tel örgü görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, büyük bir hastalıktan dönüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli tel örgü görmek evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında örgülü tel görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine alamet eder.

Kahve falında tel örgülerden atlamak yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, hüsrana uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tellere tırmanmak falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tele tırmanmak kafasını rahatlatacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında örgü elbise görmek iç sıkıntınızın azalacağına, rahat bir hayat sürüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir