AnaSayfa / Genel / Kahve falında tel örgü görmek

Kahve falında tel örgü görmek

Kahve falında tel örgü görmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, kazançlı işlere yatırım yapacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine tabir olunur.

Kahve falında tel örgü gördüyseniz:

  • Başkalarının anlattıklarına güvenerek karar almamanızda fayda var.

Kahve falında dikenli tel örgü görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Kahve falında örgülü tel görmek diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tel örgü görmek uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, zengin olunacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında tel örgülerden atlamak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına inanılır.

Kahve falında tel örgüye tırmanmak büyüyeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında örgü yelek almak rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine delalet eder.

Kahve falında örgü öreni görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında örgü eldiven görmek zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, karanlık kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir