AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüyleri diken diken olmak

Kahve falında tüyleri diken diken olmak

Kahve falında tüyleri diken diken olmak karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüyleri diken diken olmak gördüyseniz:

  • Sevgiyle ilgili konularda her istediğinizi yapmanız, olayları istediğiniz gibi yönlendirmeniz mümkündür.

Kahve falında tüyleri diken diken olmak üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine yorulur.

Kahve falında elden diken çıkarmak yeni şeyler keşfedeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenli yılan görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli incir görmek rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli hayvan görmek stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli incir toplamak endişe duyulan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında diken ucu toplamak kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, attığı adımların boşa gideceğine delalettir.

Kahve falında dikenli tarla görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir