AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli kestane görmek

Kahve falında dikenli kestane görmek

Kahve falında dikenli kestane görmek gönül hoşluğu içinde olacağına, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, hayatın kolaylaşacağına yorulur.

Kahve falında dikenli kestane gördüyseniz:

  • Yolculuk veya yolculuklarla ilgili konularda da şanslısınız.

Kahve falında dikenli kestane görmek kime danışacağını bilemez olacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet eder.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek kazancının bol olacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında at kestanesi görmek çok sorunlu günler geçireceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kestane görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına yorulur.

Kahve falında çürük kestane görmek haksızlık yapmayacağına, neşeleneceğine yorulur.

Kahve falında topraktan kestane çıkarmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, malına gelecek zarara delalet etmektedir.

Kahve falında kestane topladığını görmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir