AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavrulmuş kestane yemek

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Kahve falında kavrulmuş kestane yemek mutluluğunun artacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kavrulmus kestane görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında at kestanesi yemek keyif ve neşe içinde yaşayacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında deniz kestanesi yemek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, şen kahkahalar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurtlu kestane yemek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kestane yemek kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında haşlanmış kestane yemek sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ kestane yemek büyük bir işe kavuşacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir