AnaSayfa / Genel / Kahve falında kestane topladığını görmek

Kahve falında kestane topladığını görmek

Kahve falında kestane topladığını görmek mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, erken evlilik yapacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, herhangi zarara uğramayacağına delalettir.

Kahve falında kestane topladığını gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği veya eğlenceli programlar kendinizi iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında yerden kestane toplamak sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında kestane topladığını görmek bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında topraktan kestane toplamak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına tabir olunur.

Kahve falında at kestanesi toplamak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine yorulur.

Kahve falında kestane toplamak umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında sudan kestane toplamak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir