AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük kestane görmek

Kahve falında çürük kestane görmek

Kahve falında çürük kestane görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, adının her yerde geçeceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, sorunların çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında çürük kestane gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konuları veya yapmak istediklerinizi netleştirmeniz durumunda maddi anlamda olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında çürük kestane görmek aile bireylerinin de çok sevineceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına işarettir.

Kahve falında bir çuval kestane görmek toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında çok kestane görmek tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, sevdiğini söyleyeceğine delalet eder.

Kahve falında topraktan kestane toplamak işinde yükseleceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına tabir olunur.

Kahve falında kestane ağacı görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında deniz kestanesi yemek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çuval içinde kestane görmek gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ceviz ve kestane toplamak bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir