AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan kestane toplamak

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, hayat boyu desteği olacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın aşırı tepkiler vermenize neden olmasına veya kaldırabileceğinizden fazlasını üstlenmesine izin vermeyin.

Kahve falında ağaçtan kestane toplamak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sorunlarının da çözüleceğine delalettir.

Kahve falında ağaçta kestane görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine yorulur.

Kahve falında at kestanesi ağacı görmek sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında kestane ağacı görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kestane toplamak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına rivayet eder.

Kahve falında yerden kestane toplamak böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında topraktan kestane toplamak bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında kestane topladığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir