AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli incir toplamak

Kahve falında dikenli incir toplamak

Kahve falında dikenli incir toplamak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında dikenli incir toplamak gördüyseniz:

  • İşlerinizi veya sorumluluklarınızı ertelemeyin.

Kahve falında dikenli incir toplamak uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına alamet eder.

Kahve falında dikenli inciri görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli incir yemek kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında dikenli incir görmek bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, fal sahibinin fakirleşeceğine alamet eder.

Kahve falında diken toplamak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diken ucu toplamak elinin bollaşacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçtan incir toplamak bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet eder.

Kahve falında incir üzüm toplamak eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, doğru yolu bulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir