AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli inciri görmek

Kahve falında dikenli inciri görmek

Kahve falında dikenli inciri görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, sorunların hallolacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dikenli inciri gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz kadınlarla olan randevularınızda atlatılabilirsiniz.

Kahve falında dikenli inciri görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, yeni bir yola gireceğine delalettir.

Kahve falında dikenli incir toplamak hayallerinin suya düşeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli incir yemek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına delalettir.

Kahve falında dikenli incir görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında dikenli telden geçmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli meyve yemek elinin darlık görmeyeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında diken batmak sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, onu alkışlayacağına işaret eder.

Kahve falında dikiş dikeni görmek başarısının düşeceğine, kendisinin de bu duruma kırılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir