AnaSayfa / Genel / Kahve falında diken ucu toplamak

Kahve falında diken ucu toplamak

Kahve falında diken ucu toplamak huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında diken ucu toplamak gördüyseniz:

  • Siz ikili ilişkilerinizde sürekli özverili tutumlarda olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında diken ucu toplamak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına yorulur.

Kahve falında dikenli incir toplamak gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında diken toplamak gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında diken yemek sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında gülün dikenini görmek zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikenli yeşillik görmek iş hayatında günah işleyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli telden geçmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, yarınlara bakacağına delalettir.

Kahve falında dikenli yılan görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir