AnaSayfa / Genel / Kahve falında incir üzüm toplamak

Kahve falında incir üzüm toplamak

Kahve falında incir üzüm toplamak karşısına kötü kişilerin çıkacağına, uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, çok güzel günler geçirileceğine, kazanılacak ve ele geçecek paraya, önünün açılacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında incir üzüm toplamak gördüyseniz:

  • Yıldızların üzerinizdeki olumlu etkileri nedeniyle çevrenizde popülariteniz iyice artacak.

Kahve falında incir üzüm toplamak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm ve incir toplamak peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve incir yemek kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında incir üzüm görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, kimseyle konuşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında incir ve üzüm yemek moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında üzüm ve incir görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet eder.

Kahve falında incir ve üzüm görmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret eder.

Kahve falında kuru incir ve üzüm görmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir