AnaSayfa / Genel / Kahve falında diken toplamak

Kahve falında diken toplamak

Kahve falında diken toplamak kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sarsılacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diken toplamak gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmanızda fayda var.

Kahve falında dikenli incir toplamak büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında diken toplamak daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, aralarından su sızmayacağına yorulur.

Kahve falında diken ucu toplamak kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli kırmızı gül görmek ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında vücudundan diken çıkarmak mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dikenleri kesmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diken batmasını görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikenlik görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir