AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli çalı görmek

Kahve falında dikenli çalı görmek

Kahve falında dikenli çalı görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, gerçek mutluluğu tadacağına, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli çalı gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Kahve falında dikenli çalı görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş diken kadın görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli yılan görmek sıkıntının günden güne artacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına yorulur.

Kahve falında elden diken çıkarmak sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül dikeni görmek sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Kahve falında dikenli incir yemek daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli incir görmek işlerinin bollaşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret eder.

Kahve falında dikenli balık görmek zararını tamamen kapatacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir