AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikene basmak

Kahve falında dikene basmak

Kahve falında dikene basmak başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikene basmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında dikene basmak onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenlere basmak sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında dikiş diken birini görmek Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikiş dikeni görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, düşmanların önlerinin açılacağına yorulur.

Kahve falında diken koparmak kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına işarettir.

Kahve falında dikenli yeşillik görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek maneviyatının çökeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında elinde diken görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir