Kahve falında mor diken görmek

Kahve falında mor diken görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sorunlarının sona ereceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, borçların sonlandırılacağına işaret eder.

Kahve falında mor diken gördüyseniz:

  • Sözlerinizi tutmalı, sorumluluklarınızı yerine getirmelisiniz.

Kahve falında mor diken görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağa diken batmak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında diken battığını görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dikenli tele takılmak kazançlı işler yapılacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında dikenleri kesmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, haneye nifak gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli tel örgü görmek başının derde gireceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına yorulur.

Kahve falında dikenli yolda yürümek sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir