AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli yeşillik görmek

Kahve falında dikenli yeşillik görmek

Kahve falında dikenli yeşillik görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, yeni yatırımlar yapacağına, bunun için her gün şükredeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenli yeşillik gördüyseniz:

  • Artan talepler dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında yeşil diken görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikenli yeşillik görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli tarla görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Kahve falında dikenli hayvan görmek sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ele diken batmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, onu isyan noktasına getireceğine yorulur.

Kahve falında diken görmek arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine rivayet eder.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş diken kadın görmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir