AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikene düşmek

Kahve falında dikene düşmek

Kahve falında dikene düşmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında dikene düşmek gördüyseniz:

  • Birçok şeyi abartılı olarak ele almaya meyillisiniz.

Kahve falında dikenlerin içine düşmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında dikene düşmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına işarettir.

Kahve falında böğürtlen dikeni görmek insanların hayır dualarını alacağına, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında dikiş diken birini görmek kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa diken batmak iyi zamanlar geçireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında dikenleri çıkarmak yüzünün hep güleceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikenli tarla görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına yorulur.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir