AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli tarla görmek

Kahve falında dikenli tarla görmek

Kahve falında dikenli tarla görmek sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında dikenli tarla gördüyseniz:

  • Anlaşmaların, resmi kuruluşlarla ilişkilerin veya maddi oluşumların gözden geçirilmesi gerekiyor, gerekli düzenlemeleri yapmalısınız.

Kahve falında dikenli tarla görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli incir yemek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, kazancın daha da arttırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında elinde diken görmek dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gülün dikenini görmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, kendisiyle de gururlanacağına yorulur.

Kahve falında dikiş dikeni görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna rivayet eder.

Kahve falında ayaktan diken çıkartmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına rivayet eder.

Kahve falında ellerine diken batmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir