AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenlerin içine düşmek

Kahve falında dikenlerin içine düşmek

Kahve falında dikenlerin içine düşmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikenlerin içine düşmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı ilgilendiren konularda daha yaratıcı olmanız da fayda var.

Kahve falında dikenlerin içine düşmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dikene düşmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikensiz kirpi görmek ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaktan diken çıkarmak verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine alamet eder.

Kahve falında dikenli ot görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına inanılır.

Kahve falında gül dikeni görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük diken görmek yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli bitki görmek mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir