AnaSayfa / Genel / Kahve falında böğürtlen dikeni görmek

Kahve falında böğürtlen dikeni görmek

Kahve falında böğürtlen dikeni görmek onları gücendireceğine ve çok kıracağına, kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, saygınlığının artacağına, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında böğürtlen dikeni gördüyseniz:

  • Eksik ya da yarım kalmış ilişkiler, planlar veya projeler tamamlanabilir.

Kahve falında böğürtlen dikeni görmek hayırlı evlat sahibi olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında böğürtlen toplamak ve yemek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında olgunlaşmamış böğürtlen yemek sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına işarettir.

Kahve falında böğürtlen yemek ve toplamak hane halkı ile tartışma yaşayacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında böğürtlen ağacı görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çilek ve böğürtlen görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, bugüne değin fark edilmeyen yanlarını ortaya çıkararak pek çok kişiyi kendisine hayran bırakarak şaşırtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çilek ve böğürtlen yemek saygınlığına leke sürüleceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen yemek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir