AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenlere basmak

Kahve falında dikenlere basmak

Kahve falında dikenlere basmak yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dikenlere basmak gördüyseniz:

  • Belli alanlarda tecrübelerinize güvenin.

Kahve falında dikenlere basmak yanlış kararlar vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalettir.

Kahve falında dikene basmak çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine yorulur.

Kahve falında diken görmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dikenli balık tutmak kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında diken ucu toplamak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dikenli sarmaşık görmek işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dikenli telden geçmek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli bitki görmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir