AnaSayfa / Genel / Kahve falında diken yakmak

Kahve falında diken yakmak

Kahve falında diken yakmak maddi olarak zorluk çekileceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında diken yakmak gördüyseniz:

  • Hiç bir şeyin üzerinde durmayın veya şüphe üzerine parlamayın.

Kahve falında diken yakmak neşeyi ve sağlığı bulacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına delalet eder.

Kahve falında dikenleri kesmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına inanılır.

Kahve falında dikenli yolda yürümek sorunlarının birken beş olacağına, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine tabir olunur.

Kahve falında dikenlik görmek güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dikenlere basmak konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında dikensiz gül görmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine ve sıkıntıların son bulacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine delalet eder.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir