AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli yolda yürümek

Kahve falında dikenli yolda yürümek

Kahve falında dikenli yolda yürümek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında dikenli yolda yürümek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya üzerinizde baskı kurmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında dikenli yolda yürümek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dikenli yolda koşmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikenlerin arasında yürümek değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak yolda yürüdüğünü görmek hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yolda tek yürümek kazançta zarar edeceğine, üçüncü gözünün açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yoldan yürümek aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, gelirinin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşla yolda yürümek yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, konforundan da ödün vereceğine işaret eder.

Kahve falında uzun bir yolda yürümek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir