AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenlik görmek

Kahve falında dikenlik görmek

Kahve falında dikenlik görmek sorunların bir bir çözüleceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında dikenlik gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında vücudundan diken çıkarmak atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, atılan adımların ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ele diken batmak insanlar tarafından takdir edileceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli meyve yemek kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil diken görmek elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, beklenen mirasın alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında diken ucu toplamak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parmaktan diken çıkarmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına inanılır.

Kahve falında dikiş diken kadın görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine işarettir.

Kahve falında dikenli ot görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir