AnaSayfa / Genel / Kahve falında diken yemek

Kahve falında diken yemek

Kahve falında diken yemek işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, neredeyse kahrolacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bereketin eksileceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında diken yemek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni fırsatlara şans tanımalısınız.

Kahve falında dikenli ot yemek değer verdiği gibi kıymet göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında dikenli meyve yemek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında dikenli incir yemek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında diken yemek başkalarının da imrendiği bir hayata sahip olacağına, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böğürtlen dikeni görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikenli incir toplamak aksi takdirde çok üzüleceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına delalettir.

Kahve falında diken yakmak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında diken görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir