AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sınıfındandır.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak dileklerin yerine geleceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine alamet eder.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dik yamaçtan inmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, gelirinin de garanti altında olacağına yorulur.

Kahve falında dik yamaç görmek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalettir.

Kahve falında dik yamaç çıkmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında yamaca tırmanmak pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir