AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yamaca tırmanmak

Kahve falında dik yamaca tırmanmak

Kahve falında dik yamaca tırmanmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren aldatıcı kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına işaret eder.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine işarettir.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında dik yamaç çıkmak davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik yamaç görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hidayete ermeyi de başaracağına işaret eder.

Kahve falında dik yamaçtan inmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine inanılır.

Kahve falında yamaca tırmanmak özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir