AnaSayfa / Genel / Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, birikim yapacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek gördüyseniz:

  • Sanat aktiviteleri size daha çekici gelebilir.

Kahve falında bisikletle yokuş aşağı inmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet görmek sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yokuş aşağı bisiklet sürmek çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında otobüsle yokuş aşağı inmek hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına delalet eder.

Kahve falında yokuş aşağı kayarak inmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında yokuş aşağıya inmek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek yandaşı olan birinin vefat etmesine, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında yokuş aşağı inmek eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir