AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına, ailesi içinde büyük tartışmalar ve fikir ayrılıklarının olacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan şanslısınız.İşinizle ilgili önemli bir gelişme olabilir.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına işaret eder.

Kahve falında dik yokuşu arabayla çıkmak yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında dik bir yokuşu çıkmak yaşamındaki engellerin kalkacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu çıkmak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dik yokuştan aşağı inmek rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına, keyfin bozulacağına delalettir.

Kahve falında dik yokuştan düşmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında dik yokuştan inmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dik yokuşu arabayla inmek çevrenizden takdir görmeye, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir