AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yamaçtan çıkmak

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak maddi açıdan ferahlamaya, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına alamet eder.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan kardan uzak anlaşmalar veya alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında dik yamaç çıkmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, emeklerinin karşılığını da alarak zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak ona şifa olmayacağına, ev halkı arasındaki iletişimsizliğin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine yorulur.

Kahve falında dik yamaçtan inmek uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına alamet eder.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak rahatının kaçacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında dik yamaç görmek çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yamaca çıkmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, ele geçen fırsatların heba edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir