AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yamaç görmek

Kahve falında dik yamaç görmek

Kahve falında dik yamaç görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, maneviyatının çökeceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında dik yamaç gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız tavan yapabilir, yeni bir aşka yelken açabilirsiniz veya mevcut ilişkiniz kanatlanabilir.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalet eder.

Kahve falında dik yamaç çıkmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik yamaçtan inmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yamaç görmek de zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir