AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik yamaç çıkmak

Kahve falında dik yamaç çıkmak

Kahve falında dik yamaç çıkmak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, malların çoğalacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Kahve falında dik yamaç çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konu veya işlerdeki rahatsızlıkları veya düzensizlikleri bir şekle sokmak zor olabilir.

Kahve falında dik yamaç çıkmak büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına delalet eder.

Kahve falında dik yamaç görmek daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına alamet eder.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına, ticaretin önünün açılacağına inanılır.

Kahve falında dik yamaçtan inmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yamaca çıkmak üçüncü gözünün açılacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir