AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamaca çıkmak

Kahve falında yamaca çıkmak

Kahve falında yamaca çıkmak bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yamaca çıkmak gördüyseniz:

  • Maddi konular netleşmeye başlıyor.

Kahve falında dik yamaçtan çıkmak hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yamaca çıkmak üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına rivayet eder.

Kahve falında yamaç çıkmak karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına, kişinin kendi hayatına yeni yönler vermek adına girişimlerde bulunacağına delalettir.

Kahve falında dik yamaç çıkmak kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yamaç paraşütüne binmek sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında yamaçtan yuvarlanmak hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yamaçtan aşağı inmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet eder.

Kahve falında dağ yamaç görmek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir