AnaSayfa / Genel / Kahve falında yamaca tırmanmak

Kahve falında yamaca tırmanmak

Kahve falında yamaca tırmanmak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yamaca tırmanmak gördüyseniz:

  • Söylediklerinize dikkat etmemeniz durumunda olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında yamaca tırmanmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında yamaç tırmanmak saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir yamaca tırmanmak ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik yamaca tırmanmak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dik yamaç tırmanmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yamaç paraşütle uçmak zor da olsa bazı kararlar vereceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına delalettir.

Kahve falında yamaç çıkmak önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Kahve falında dik yamaç görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir