AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik tepeye çıkmak

Kahve falında dik tepeye çıkmak

Kahve falında dik tepeye çıkmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında dik tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Fikir alışverişleri sayesinde dostluklarınız pekişecek.

Kahve falında dik bir tepeye çıkmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik tepeye çıkmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında dik tepeden inmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik tepe görmek beddua ve ah alacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında dik bir tepeye tırmanmak bereketli yağmurlara, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenden çıkmak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında dik bir yokuş çıkmak somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik bir yere çıkmak yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kişinin sıkıntıların artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir