AnaSayfa / Genel / Kahve falında dik merdivenden çıkmak

Kahve falında dik merdivenden çıkmak

Kahve falında dik merdivenden çıkmak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına, ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin neler yapabileceğinizi bildiklerini farz ederek ilerlememelisiniz.

Kahve falında dik bir merdiven çıkmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dik merdivene çıkmak dertlerin çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dik merdivenden çıkmak ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dik bir merdivenden çıkmak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dik merdiven çıkmak güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dik merdivenlerden inmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında dik merdivenden inememek etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dik bir merdivenden inmek huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir